booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.
O podjetju

Vizija in poslanstvo

Naša vizija je postati duša in srce destinacije Rogaška Slatina. Svojim gostom želimo zagotoviti izjemno prijetno doživetje bivanja - s kakovostno storitvijo, nasmehom, idiličnim okoljem, luksuzno namestitvijo ter tematsko in zaokroženo ponudbo. Z usmerjenostjo v zdrav način življenja delimo svoje znanje o ravnovesju telesa, čustev, misli in duha.

Naši zaposleni so duša hotela. Zanje ustvarjamo kreativno in stimulativno delovno okolje. Takšno, v katerem bodo z veseljem delali in se izobraževali, za svoje angažiranje pa bodo tudi ustrezno nagrajeni.

Skrb za naravo in okolje pa zagotavljamo skozi ekološko ustrezen objekt, ki se okoljsko zliva z naravo.

O podjetju

Družbena odgovornost

Z gradnjo in obratovanjem hotela po najvišjih trajnostnih merilih ter s politiko družbeno odgovornega ravnanja prispevamo k trajnostnemu razvoju.

Atlantida Boutique hotel je grajen skladno s predpisi URE (učinkovite rabe energije), ogrevan na osnovi varne izrabe ter uporabe izključno naravnih in obnovljivih virov (toplotna črpalka zemlja – voda, solarne celice, plin).

Vse hotelske sobe in ostali prostori hotela so nadzorovani s pametnimi sistemi uravnavanja temperature, klime in svetlobe. Na tak način zagotovljamo najvišjo možno učinkovitost uporabe energetskih virov za obratovanje hotela.

Družbeno odgovorno ravnanje, poleg varstva okolja, izkazujemo še skozi skrb za zaposlene, sponzorstva in donacije, povezovanje z lokalnimi podjetji in s podpiranjem lokalnega prebivalstva.

O podjetju

Odgovornost do okolja

Velik poudarek dajemo porabi energije in vode, zmanjševanju količine odpadkov, ločevanju odpadkov in zmanjševanju onesnaževanja okolja.

Smo v pridobivanju certifikata ISO 14001:2015 in ISO 90001:2015, s čimer še dodatno izkazujemo svojo ozaveščenost in odgovornost do okolja.

Stremimo k stalnim izboljšavam in k skrbi za boljši jutri, zato je naš cilj v bližnji prihodnosti pridobiti še ostale certifikate, ki izkazujejo trajnostno odgovorno ravnaje.

O podjetju

Celostno povezovanje z lokalnim okoljem

V zasnovo hotela smo vključili zgodbo destinacije in tako pri oblikovanju ter pri materialih in opremi hotela izpostavili elemente vode (vrelci Rogaške Slatine in polnilnica vode Donat Mg), steklo (kristal iz Rogaške Slatine), naravno kozmetiko Afrodita iz Rogaške Slatine, lokalna vina ter tipično, biološko pridelano, hrano iz lokalnega okolja.

PONASTAVITE SE