booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.
Atlantida Boutique hotel
tel:+386 (0)3 6201 600
Rezervacije
Legenda
L
e
g
e
n
d
a
o
A
t
l
a
n
t
i
d
i
g
o
v
o
r
i
o
d
a
v
n
o
i
z
g
u
b
l
j
e
n
e
m
m
e
s
t
u
,
z
n
a
n
e
m
p
o
n
e
v
e
r
j
e
t
n
e
m
b
o
g
a
s
t
v
u
i
n
n
a
r
a
v
n
i
l
e
p
o
t
i
.
P
o
n
j
e
m
s
m
o
p
o
i
m
e
n
o
v
a
l
i
n
a
š
h
o
t
e
l
-
v
i
r
i
n
s
p
i
r
a
c
i
j
e
,
d
o
b
r
e
g
a
p
o
č
u
t
j
a
,
r
a
z
v
a
j
a
n
j
a
i
n
m
i
r
u
.

Hotel, vreden obiska

Z vrhunskimi hotelskimi storitvami, dizajnerskim ambientom in pametnimi sobami pozitivno preseneča v vseh pogledih ter nudi edinstvena doživetja.

Idealna lokacija

Umeščenost v neokrnjeno naravo zagotavlja mir in sprostitev, neposredna bližina zdraviliškega jedra pa omogoča, da ste tudi vi del 400-letne zdraviliške tradicije, ki privablja goste s celega sveta.

Sobe s stilom

Dizajnerska oprema sobe bo poskrbela za vaše udobje na višjem nivoju. S pomočjo pametne inštalacije pa ohranjamo vašo individualnost in zagotavljamo varnost bivanja.

Programi po metodi Pegaz Mg

Edinstveni medical wellness programi po metodi Pegaz Mg, namenjeni ženskam, moškim in parom.

Edinstvena mineralna voda

Rogaška naravna zdravilna voda z največjo vsebnostjo magnezija na svetu zmanjšuje izčrpanost ter vrača vitalnost in energijo. Z veseljem jo delimo z vami - kot darilo dobrodošlice ter v inovativnih medical wellness storitvah.

Skrb za gosta

Udobje gostov je naše najvišje poslanstvo. Individualen pristop do gostov zagotavlja izjemno kakovost izvajanja storitev.

Hotelski prevoz

Možnost transferja z udobnimi in prestižnimi avtomobili znamke Mercedes Benz za goste hotela. Za razdalje do 2 km je prevoz brezplačen.

Za nadaljnje informacije ali želje vas prosimo, da kontaktirajte našo rezervacijsko službo na +386 (0)3 620 16 00 ali pošljite na 

Splošno

Check-in, check-out
Pričakujemo vas po 14. uri. Odjava je do 11. ure.

Hišni ljubljenčki
Hotel ni primeren za hišne ljubljenčke. Hvala za razumevanje.

Hotelska restavracija
Zajtrk že od 7. ure dalje, pozni zajtrk do 11. ure. Večerja med sedmo in deveto zvečer.

Restavracije À la carte
Vsak dan med 12. in 22. uro.

Wellness & Spa center
Vsak dan med 8. in 20. uro. Oaza savn se odpre ob 12h.

Prevoz na/z letališča
V izogib iskanju prevoza, lahko gostje hotela ob rezervaciji bivanja naročite transfer. Zaračuna se po veljavnem ceniku hotela.

Najem avtomobila in kolesa
Za raziskovanje okolice in aktivno preživljanja prostega časa je gostom hotela na voljo izposoja koles po ugodni ceni. Uredimo tudi rent-a-car najem.

PONASTAVITE SE