booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.
Legenda
L
e
g
e
n
d
a
o
A
t
l
a
n
t
i
d
i
g
o
v
o
r
i
o
d
a
v
n
o
i
z
g
u
b
l
j
e
n
e
m
m
e
s
t
u
,
z
n
a
n
e
m
p
o
n
e
v
e
r
j
e
t
n
e
m
b
o
g
a
s
t
v
u
i
n
n
a
r
a
v
n
i
l
e
p
o
t
i
.
P
o
n
j
e
m
s
m
o
p
o
i
m
e
n
o
v
a
l
i
n
a
š
h
o
t
e
l
-
v
i
r
i
n
s
p
i
r
a
c
i
j
e
,
d
o
b
r
e
g
a
p
o
č
u
t
j
a
,
r
a
z
v
a
j
a
n
j
a
i
n
m
i
r
u
.
O hotelu

Hotel, vreden obiska

Z vrhunskimi hotelskimi storitvami, dizajnerskim ambientom in pametnimi sobami pozitivno preseneča v vseh pogledih ter nudi edinstvena doživetja.

O hotelu

Idealna lokacija

Umeščenost v neokrnjeno naravo zagotavlja mir in sprostitev, neposredna bližina zdraviliškega jedra pa omogoča, da ste tudi vi del 400-letne zdraviliške tradicije, ki privablja goste s celega sveta.

O hotelu

Sobe s stilom

Dizajnerska oprema sobe bo poskrbela za vaše udobje na višjem nivoju. S pomočjo pametne inštalacije pa ohranjamo vašo individualnost in zagotavljamo varnost bivanja.

O hotelu

Programi po metodi Pegaz Mg

Edinstveni medical wellness programi po metodi Pegaz Mg, namenjeni ženskam, moškim in parom.

O hotelu

Edinstvena mineralna voda

Rogaška naravna zdravilna voda z največjo vsebnostjo magnezija na svetu zmanjšuje izčrpanost ter vrača vitalnost in energijo. Z veseljem jo delimo z vami - kot darilo dobrodošlice ter v inovativnih medical wellness storitvah.

O hotelu

Znak Zeleni ključ

V Atlantida Boutique hotelu smo od leta 2021 ponosni prejemnik znaka Zeleni ključ, ki je v Sloveniji vodilni trajnostni znak. Pomeni zavezanost naše organizacije, da v hotelu na vsakem koraku spoštujemo stroge kriterije, ki jih je določila Mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo FEE.

Varnost in dobro počutje naših gostov in hkrati ohranjanje zdravega in čistega okolja je za nas izrednega pomena, zato skrbimo za: varčevanje energije in vode, odgovorno ravnanje z odpadki, sistem pametnih sob, zmanjševanje uporabe plastike, nakup živil v rifuznih pakiranjih… K varovanju okolja in družbeno odgovornemu ravnanju pa vabimo tudi vas: racionalno ravnanje s hrano, varčevanje z elektriko, vodo, uporabo brisač in posteljnine je samo nekaj preprostih ukrepov, s katerimi nam boste pomagali ravnati »zeleno«.

 

O hotelu

Skrb za gosta

Udobje gostov je naše najvišje poslanstvo. Individualen pristop do gostov zagotavlja izjemno kakovost izvajanja storitev.

O hotelu

Hotelski prevoz & parkiranje

Parkiranje

Brezplačno parkirišče v kraju, v bližini hotela.
Polnilna postaja za električne avtomobile proti plačilu.
Hotel ponuja garažo za dnevno plačilo.

Možnost transferja z udobnimi in prestižnimi avtomobili znamke Mercedes Benz za goste hotela. 

Za nadaljnje informacije ali želje vas prosimo, da kontaktirajte našo rezervacijsko službo na +386 (0)3 620 16 00 ali pošljite na 

Splošno

Check-in, check-out
Pričakujemo vas po 14. uri. Odjava je do 11. ure.

Hišni ljubljenčki
V hotelu so hišni ljubljenčki dobrodošli. Prosimo, da upoštevate sledeči PRAVILNIK ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

Hotelska restavracija
Zajtrk že od 8. ure dalje, pozni zajtrk do 11. ure. Večerja med šesto in osmo zvečer.

Restavracije À la carte
Vsak dan med 13. in 21. uro.

Wellness & Spa center
Vsak dan med 8. in 20. uro. Oaza savn se odpre ob 12h.

Prevoz na/z letališča
V izogib iskanju prevoza, lahko gostje hotela ob rezervaciji bivanja naročite transfer. Zaračuna se po veljavnem ceniku hotela.

Najem avtomobila in kolesa
Za raziskovanje okolice in aktivno preživljanja prostega časa je gostom hotela na voljo izposoja koles po ugodni ceni. Uredimo tudi rent-a-car najem.

PONASTAVITE SE