booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.
Atlantida Boutique hotel
tel:+386 (0)3 6201 600
Rezervacije

Hotelski paketi

Pomladni+wellness+oddih Pomladni wellness oddih

Privoščite si pomladni wellness oddih in vstopite v svet dobrega počutja, razvajanja in miru. Izkoristite pomladne popuste!

Že od 79,00 € na osebo na noč Več
Moja+Atlantida+-+Paket+1+no%c4%8d Moja Atlantida - Paket 1 noč

Petzvezdična doživetja v razkošju intime. Ponudba na osnovi NOČITEV Z ZAJTRKOM in z možnostjo koriščenja TURISTIČNIH BONOV - podaljšani do 30.6.2022.

Že od 86,00 € na osebo na noč Več
5*+Mini+oddih 5* Mini oddih

Privoščite si razvajanje! Sprostite se v udobju vrhunskega dizajna, Wellnes & Spa centra ter Atlantidine kulinarike. 

Že od 103,00 € na osebo na noč Več
PEGAZ-Mg+COUPLE+-+Romanti%c4%8den+paket%2c+2+no%c4%8di PEGAZ-Mg COUPLE - Romantičen paket, 2 noči

Posvetita se drug drugemu in poskrbita za romantične trenutke. Izberita wellness razvajanje in romantično večerjo v dvoje. Tudi na TURISTIČNE BONE.

 

Že od 134,50 € na osebo na noč Več
PEGAZ-Mg+AFRODITA+-+2+no%c4%8di PEGAZ-Mg AFRODITA - 2 noči

Sledite zgledu boginje lepote in poudarite svojo ženstvenost. Prepustite se edinstvenim učinkom solne terapije ter naravne mineralne vode.

 

Že od 138,00 € na osebo na noč Več
PEGAZ-Mg+MEDICAL+-DETOX+-+7+no%c4%8di PEGAZ-Mg MEDICAL -DETOX - 7 noči

Premagajte stres in pomanjkanje energije! Regenerirajte svoje telo s superhrano in edinstveno vodo pod nadzorom strokovnjakov.

Že od 261,00 € na osebo na noč Več
PEGAZ-Mg+MEDICAL+-DETOX+-+10+no%c4%8di PEGAZ-Mg MEDICAL -DETOX - 10 noči

Že čutite prve fizične in psihične znake stresa? Izberite medicinsko programiran aktivni oddih, ki bo obnovil vaše telesne in duševne moči.

Že od 237,00 € na osebo na noč Več
PEGAZ-Mg+MEDICAL+-DETOX+-+14+no%c4%8di PEGAZ-Mg MEDICAL -DETOX - 14 noči

Očiščenje telesa strupov je prvi korak za povrnitev energije, vitalnosti in duševnega miru. Privoščite si 14 dni popolne regeneracije. 

Že od 233,00 € na osebo na noč Več
PEGAZ-Mg+COUPLE+-+7+no%c4%8di
Couple
PEGAZ-Mg COUPLE - 7 noči

Izboljšajta vajino počutje in zdravje. Za to bo poskrbela ekipa strokovnjakov z individualnim pristopom ter program kopeli, masaž in terapij.

Že od 124,00 € na osebo na noč Več
Pegaz Mg

Paketi po metodi Pegaz Mg

Metoda za well-being, ki smo jo razvili posebej za naše goste, je prilagojena potrebam vsakega posameznika in temelji na individualnem strokovnem vodstvu.

Partnerji

15 % popust za zavarovance Vzajemne

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko v Atlantida Boutique Hotelu ***** izkoristite: 15 % popust na namestitev v Atlantida Boutique Hotelu*****

Do 45 % popusta s Spar plus kartico

Ob rezervaciji navedite KODO: SPAR in že vnaprej pridobite ekskluzivno ponudbo. Z eno SPAR plus kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Darilni boni DONUM

Ko ste v zagati kaj podariti svojim najdražjim, so darilni boni Donum odlična izbira. Izbirate lahko med pestrim naborom različnih ponudnikov.

Po darilne bone na Petrol!

PONASTAVITE SE