booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.

Vse pravice vseh spletnih strani www.atlantida-rogaska.si so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.atlantida-rogaska.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine Atlantida Boutique hotela, Cvetlični hrib 1, 3250 Rogaška Slatina (v nadaljevanju Hotel Atlantida) ter z njim povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletne strani www.atlantida-rogaska.si.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.atlantida-rogaska.si  izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnih strani www.atlantida-rogaska.si  v komercialne namene ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Hotela Atlantida. 

Pravno obvestilo lahko Hotel Atlantida kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Hotel Atlantida se zaveda, da je varstvo osebnih podatkov temeljna človekova pravica in svoboščina, opredeljena tudi v Ustavi Republike Slovenije. S tem namenom bo z vašimi osebnimi podatki ravnal v skladu s pravnim redom in bo osebne podatke zbiral, obdeloval ter shranjeval samo z namenom, kot ga določa in dopušča zakonodaja. Osebne podatke obravnavamo kot strogo zaupne, kot del zaupnih procesov in stroge korporacijske politike glede varstva osebnih in poslovnih podatkov.

Ko brskate po spletni strani www.atlantida-rogaska.si , ste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo, kot tudi ne IP naslova obiskovalcev spletnih strani. Za namene statistike si Hotel Atlantida zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

V primeru, da bi potrebovali vaše podatke, vas bomo o tem obvestili, vam pojasnili, zakaj jih potrebujemo, za kakšen namen jih bomo obdelovali in vas, v določenih primerih, prosili, da nam jih prostovoljno posredujete skupaj s soglasjem za njihovo obdelavo.

Pri nekaterih razdelkih naše spletne strani nam boste zaradi korespondence, prejemanja kratkih sporočil ali sodelovanja v spletnih nagradnih igrah itd., zaupali svoje osebne podatke. Hotel Atlantida jamči in se obvezuje, da bo osebne podatke varovalo kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali.

Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja spletna stran vsebuje t.i. piškote (Cookies).

Katere osebne podatke Hotel Atlantida zbira in s kakšnim namenom?

Če ste obiskovalec spletne strani

Strani nismo oblikovali zato, da bi zbirali in obdelovali kakršnekoli informacije iz vašega računalnika brez vaše vednosti, moramo pa zagotoviti varnost naših spletnih strani. Zato vedno, ko vstopite na www.atlantida-rogaska.si, naši strežniki zabeležijo vaš IP naslov. IP naslov je številka, ki jo ima računalnik vsakič, ko brskate po internetu. IP naslove uporabljamo pri diagnozi problemov, vendar jih ne povezujemo z drugimi podatki o vas. To pomeni, da ne bomo poznali vaše identitete ali vašega e-poštnega naslova, v kolikor nas s temi informacijami ne oskrbite prostovoljno.

Informacije o vaši uporabi spletne strani so za nas zelo pomembne, saj želimo vašo uporabniško izkušnjo stalno izboljševati. Te informacije zbiramo in analiziramo z uporabo piškotkov. 

Če ste ob brskanju po naših spletnih straneh prijavljeni v uporabniški račun drugega ponudnika (npr. Google račun, Facebook račun, booking.com račun, ipd.), lahko ti ponudniki sledijo vašemu obnašanju na naših spletnih straneh v skladu s svojimi pogoji in izbranimi nastavitvami v vašem računu pri tem ponudniku. Več informacij v zvezi s tem vam mora priskrbeti posamezen ponudnik.

Če ste se naročili na e-novice in nam hkrati dovolili uporabo piškotkov, ste nam dovolili, da podatke, ki jih pridobimo s piškotki, upoštevamo pri oblikovanju za vas pripravljenih ponudb. Odjava od e-novic je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih e-novicah Hotela Atlantida. Kako upravljati s piškotki je pojasnjeno v delu Piškotki (ang. Cookies).

Če prejemate e-novice Hotela Atlantida

Na e-novice Hotela Atlantida ste se lahko prijavili preko spletnega ali tiskanega obrazca. Na prijavnici ste lahko označili, da želite prejemati vsa splošna obvestila Hotela Atlantida o novostih, ponudbi in nagradnih igrah ali ste označili kategorije, ki vas zanimajo. Predvidevanje temelji na vaših željah, ki ste jih označili z izbiro kategorije, ter koriščenju storitev iz naše ponudbe (vključno z rezervacijami), na podlagi spletnih piškotkov pa le v primeru, da ste sprejeli njihovo uporabo na naših spletnih straneh. 

Odjava od e-novic je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih e-novicah Hotela Atlantida.

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov: Hotel Atlantida

Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: osebna privolitev, ki se lahko kadarkoli prekliče (6(1)a) člen Splošne uredbe). Na podlagi lastnega zakonitega interesa (6(1)f člen Splošne uredbe) upravljavec osebne podatke obdeluje tudi za namen načrtovanja delovnega procesa, zalog in kapacitet, ter izboljševanje ponudbe in optimiziranje storitev.

Kategorije uporabnikov: vzdrževalci spletne strani, ponudniki orodij za trženje, marketinške agencije, zunanji izvajalci koriščenih storitev. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Osebni podatki se lahko prenašajo v ZDA (Mailchimp), ki zagotavlja zaščitne ukrepe za varnost osebnih podatkov, potrjene s strani Evropske komisije (t. i. Privacy Shield).

Rok hrambe: do preklica privolitve.

Pravice posameznikov: preklic privolitve oz. ugovor, dostop do podatkov, popravek, izbris, omejitev obdelave, prenosljivost. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na naslov info@atlantida-rogaska.com. Odjava od e-novic (preklic privolitve oziroma ugovor) je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih e-novicah Atlantida Rogaška.

Nekatere pravice lahko uresničujete neposredno v svojem uporabniškem profilu. Nekatere pravice je mogoče uveljavljati le s pisno vlogo, poslano na naslov upravljalca, ali po elektronski pošti na naslov info@atlantida-rogaska.si. Če ste sprejeli uporabo naprednejših piškotkov, lahko z njimi upravljate v svojem brskalniku, ki ga uporabljate. Katere pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov je mogoče uveljavljati, je odvisno od tega, v kakšnem stiku ste z nami. O svojih pravicah si vedno lahko več preberete pri posameznih situacijah opisanih na tej spletni strani.

Zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS. INFORMACIJSKI POOBLAŠČENEC

Zasebnost in varnost osebnih podatkov pooblaščenih izvajalcev Hotela Atlantida

April 8 d.o.o.. je vzdrževalec turističnega informacijskega portala www.visit-rogaska-slatina.si in v skladu s pogodbo z Hotelom Atlantida in za Hotel Atlantida opravlja naloge glede vzdrževanja in nadgradenj portala. April 8 d.o.o. in morebitna druga zunanja podjetja, ki opravljajo za Hotel Atlantida določene aktivnosti v okviru portala, se zavežejo, da obdelujejo osebne podatke samo v okviru pooblastil Hotela Atlantida ter jih ne obdelujejo in ne smejo obdelovati za noben drug namen.

Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe

Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, Hotel Atlantida  uporablja programe za spremljanje prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko uporabijo informacije iz teh virov za identifikacijo posameznikov.

Izključitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu www.atlantida-rogaska.si so informativne narave. Hotel Atlantida se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.

Hotel Atlantida ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani www.atlantida-rogaska.si zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. Hotel Atlantida ni odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani www.atlantida-rogaska.si.

Hotel Atlantida si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani www.atlantida-rogaska.si kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb. 

Zunanje povezave

Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani ali podstrani www.atlantida-rogaska.si z namenom podajanja celovitih turističnih informacij vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletne strani www.atlantida-rogaska.si ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot se jih drži Hotel Atlantida. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost Hotel Atlantida za vse primere izključena.

Nepričakovani oglasi

Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš internetni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge internetne strani ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. Hotel Atlantida ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku med obiskovanjem naših spletnih strani.

Avtorske pravice

Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem pravu. Za te materiale sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih pravic obdržijo pravice reprodukcije ali redistribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne namene kot npr. učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Rezervacija prek spletnih strani www.atlantida-rogaska.si


Na naših spletnih straneh vam ponujamo dva načina rezervacij naših kapacitet.

Prvi je preko spletne pošte, s katero nam posredujete vaše povpraševanje, mi pa vam posredujemo ponudbo. Samo povpraševanje oziroma naša ponudba ne štejeta za potrjeno rezervacijo, saj je bistveni pogoj za veljavnost prijave vaša potrditev rezervacije oziroma naše ponudbe. V primeru, da potrditve ne prejmemo, se šteje, da rezervacija ni bila nikoli naročena.

Poleg navedenega načina vam ponujamo možnost neposredne rezervacije in plačila s kreditno kartico preko spleta. V tem primeru bo rezervacija potrjena in plačana takoj, ko boste dokončno potrdili postopek plačila. S tem vam seveda jamčimo, da boste dobili natančno tako namestitev, kot ste si jo izbrali.

V kolikor bodo z vami bivali tudi otroci, navedite tudi predvideno število, za katere je potrebno bivanje plačati. Glede na predvideno število otrok ter ostale podatke rezervacije, se vam cena aranžmaja izračuna avtomatično in tudi izpiše na zaslonu. Naj vas obvestimo, da se v primeru rezervacij in plačila po spletu šteje, da ste prebrali te pogoje ter, da se z njimi strinjate.

Gost ima pravico do rezervacije. V primeru, ko gost odpove aranžma, ima Hotel Atlantida pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi. Višina povračila stroškov odpovedi aranžmaja je odvisna od časa v katerem je gost predložil odpoved.  

PONASTAVITE SE