booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.
Legenda
D
a
v
n
o
t
e
g
a
j
e
k
r
i
l
a
t
i
k
o
n
j
P
e
g
a
z
n
a
o
z
e
m
l
j
u
d
a
n
a
š
n
j
e
R
o
g
a
š
k
e
S
l
a
t
i
n
e
s
k
o
p
i
t
o
m
m
o
č
n
o
u
d
a
r
i
l
v
t
l
a
i
n
o
d
p
r
l
e
d
i
n
s
t
v
e
n
i
m
i
n
e
r
a
l
n
i
v
r
e
l
e
c
.
I
z
n
j
e
g
a
j
e
p
r
i
v
r
e
l
a
z
d
r
a
v
i
l
n
a
v
o
d
a
D
o
n
a
t
M
g
,
k
i
š
e
d
a
n
e
s
l
a
j
š
a
b
o
l
e
z
e
n
s
k
e
t
e
ž
a
v
e
i
n
o
h
r
a
n
j
a
v
i
t
a
l
n
o
e
n
e
r
g
i
j
o
m
n
o
g
i
h
o
b
i
s
k
o
v
a
l
c
e
v
i
z
v
s
e
E
v
r
o
p
e
.

Priljubljeno evropsko zdravilišče

Rogaška Slatina je edinstveno zdravilišče, ki že stoletja gosti obiskovalce od blizu in daleč. Navdušuje jih moderna zdraviliška infrastruktura, ki jo odlično dopolnjuje turistična ponudba s pestrim kulturno-zabavnim dogajanjem.

Donat Mg

Edinstvena mineralna voda

Z magnezijem najbogatejša naravna mineralna voda na svetu se že vrsto let uporablja v preventivne in zdravilne namene. Je najbolj raziskana voda na svetu, njeni pozitivni učinski na zdravje pa so znanstveno dokazani.

plastenka donata
pitje mineralne vode v pivnici

Medical center Rogaška

Cilj celovite, strokovne in individualne zdravstvene obravnave je dobro počutje posameznika. Lokalne zdravilne naravne vire uspešno dopolnjujejo: znanje in izkušnje 50 zdravnikov in ostalih strokovnjakov, 400-letna tradicija ter sodobna medicinska oprema.

Steklarska tradicija

V Steklarni Rogaška bogato znanje izdelave in oblikovanja kristalnih izdelkov črpajo iz skoraj 350-letne tradicije. Ena največjih steklarn na svetu je tudi onkraj naših meja znana po izredni kvaliteti svojih izdelkov. Še danes jih steklarski mojstri izdelujejo ročno.

obdelava stekla
obdelovanje stekla
Video

Oglejte si video

PONASTAVITE SE