booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.

Kako do nas?

Atlantida Boutique hotel se nahaja v Rogaški Slatini, na vzhodnemu delu Slovenije, v bližini meje z Republiko Hrvaško. Lokacija predstavlja odlično izhodišče do večjih evropskih mest in letališč.

Sam hotel je v centru mesta, pa vendar nekaj korakov stran od ostalih hotelov, zaradi česar naši gostje lahko uživajo v miru in neokrnjeni naravi.

Z letalom

Oddaljenost hotela od najbližjih letališč

135 km
Ljubljana
90 km
Zagreb
112 km
Graz
310 km
Dunaj
239 km
Trst
346 km
Benetke
Hotelski prevoz

Prevoz na/z letališča

V izogib iskanju prevoza, lahko gostje hotela ob rezervaciji bivanja naročite transfer. Zaračuna se po veljavnem ceniku hotela.

Za nadaljnje informacije ali želje vas prosimo, da kontaktirajte našo rezervacijsko službo na +386 (0)3 620 16 00 ali pošljite na 

Z avtom

Najhitrejša pot z avtom

Atlantida Boutique Hotel
Cvetlični hrib 1
3250 Rogaška Slatina

PONASTAVITE SE