booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.

Jejte zdravo in okusno

Hrana je pomemben del celostne prenove telesa in počutja. Prav je, da ji posvetite posebno pozornost. Lahko jo prepustite tudi nam, vi pa uživate v zapeljivih fuzijah barv in okusov ter spremljate pozitivni vpliv hrane na vaše dobro počutje.

Naravno in lokalno

Hotelska restavracija

Jedi mednarodne kuhinje ali tradicionalne specialitete – v naših kuhinjah prednjačijo sezonske sestavine iz lokalnega okolja. Zaupajte izboru naših vrhunskih kuharjev! V skrbi za vaše zdravje in dobro počutje pa vam nudimo tudi zdravo dietno prehrano.

  • Zgodnji zajtrk že ob 8.00 zjutraj, pozni zajtrk do 11.00 ure.
  • Večerja med 18.00 in 20.00 uro zvečer.
kelnarica v restavraciji
zasebni kotiček v restavraciji
Gurmansko doživetje

À la carte restavracija

Naši kuharski mojstri z unikatnim kulinaričnim pristopom sestavljajo vrhunske krožnike. Na njih se rojevajo novi okusi in kulinarične kreacije. Okusite edinstveno kombinacijo tradicionalnih slovenskih jedi v sodobni preobleki.

Lobby bar

V udobju dizajnerskih foteljev

Ko vam zadiši skodelica odlične kave, se oglasite v Lobby baru. Udobno se namestite v enega od privlačno ekstravagantnih dizajnerskih foteljev, prisluhnite klavirski glasbi in preprosto uživajte v kavi. Poskusite tudi sveže smutije ter pregrešno dobre Atlantidine sladice.

Ob petkih in sobotah zvečer pa vas povabimo na zabavo ob živi glasbi.

par pleše v hotelu Atlantida
ženska v restavraciji med torticami
Club bar

Koktajl na terasi

Pestra izbira koktajlov je pika na i popoldanskemu klepetu v dobri družbi. Prepustite se vzdušju in dovolite, da se dogajanje zavleče v prijeten večer. Ob lepem vremenu pa si izbrano pijačo privoščite na mirni terasi z razgledom na Rogaško Slatino.

PONASTAVITE SE