booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.

Na oddih s kolesom

Za vse tiste, ki si oddiha ne predstavljate brez kolesa, je Rogaška Slatina prava izbira. Okolico zdraviliškega jedra prepletajo zanimive kolesarske poti, na katerih si boste lahko ogledali tudi številne naravne in kulturne znamenitosti.


Zemljevid kolesarskih poti
Na recepciji hotela ali TIC-u Rogaška Slatina lahko dobite kolesarsko karto »Rogaška Slatina in okolica«, kjer je podrobno predstavljenih kar 15 kolesarskih poti. 

Rogaške pohodniške poti

Izbrane tematske pešpoti vodijo po okoliških hribih, med turistične kmetije, vinograde in vinske kleti. V zavetju krajinskega parka Boč pa lahko združite prijetno s koristnim in obiščete neokrnjene učne poti: Med izviri Rogaške Slatine, Rogaška vinska pot, Turistična vodna pot Kostrivnica ali Učne poti na Boču.

zapuščen mlin
vinograd
Muzejska zbirka v Aninem Dvoru

Sprehodite se skozi kulturo

Na sprehodu skozi center Rogaške Slatine obvezno obiščite Steklarno Rogaška, Kozmetiko Afrodita in Orglarstvo Škrabl! Poskrbite tudi za sprostitev v cvetočem Zdraviliškem parku ter si oglejte zanimive muzejske zbirke v Aninem dvoru.

Izlet v druge kraje

Obiščete lahko tudi številne druge slovenske zanimivosti: kartuzijo v Pleterjumuzej na prostem v Rogatcu, Olimje, Ptuj, Maribor, BledPostojnsko jamoPiran in druge.

Piran
Postojnska jama

Smučišče Janina

Janina je najnižje ležeče smučišče v Sloveniji in je primerno tako za začetnike kot za zahtevnejše smučarje. Je umetno zasneženo in ima naravni sneg. In nahaja se neposredno nasproti našega Atlantida Boutique hotela!

Dolžina.............400 m
Višinska razlika....112 m
Kapaciteta.........640 oseb/h

Vadbeni & tenis center GO

Poleg vodenih vadb za vse starostne skupine vam je na voljo tudi individualna fitnes vadba. V naši večnamenski dvorani lahko z družbo odigrate igro košarke ali drugega dvoranskega športa. Morda pa se boste raje odločili za partijo tenisa? Na voljo vam je eno notranje in kar šest zunanjih igrišč s peščeno podlago.

vadbeni center pod hribom
ženska v fitnesu
PONASTAVITE SE