booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.
Hotel Atlantida

Luksuzna namestitev na ekskluzivni lokaciji

Edini luksuzni hotel te vrste v Rogaški Slatini je odlično zavetje za trenutke, ko potrebujete mir in sprostitev. Umik od vsakodnevnega stresa, popolna zasebnost ter luksuzna namestitev.

Petzvezdična doživetja, ki temeljijo na 400-letni tradiciji zdravilne mineralne vode, bodo v vas prebudila novo vitalno energijo. Preplet mitov in realnosti, tradicije in sodobnega, edinstvena mineralna voda, aktivnosti v naravi, lokalna kulinarika, kulturno dogajanje ter Pegaz Mg – ekskluzivni programi za well-being.

Rogaška Slatina

400-letna tradicija zdravilne vode

Voda, tako edinstvena, da že stoletja gradi zgodbo kraja. Zakaj jo potrebujete? Ker velika vsebnost magnezija v vodi v kombinaciji s pravilno pitno kuro uspešno odpravlja posledice stresnega načina življenja.

pitje mineralne vode v pivnici
Rogaška Slatina Zdraviliški park
Namestitev

Oddih na vašem nivoju

Ker se ne želite zadovoljiti s povprečjem. Ker želite tudi na oddihu udobje, ki se sklada z vašim življenjskim slogom. Sprostite se v dizajnerskem ambientu, v luksuznih pametnih sobah ter apartmajih z nadstandardno opremo.

Pegaz Mg

Programi po metodi Pegaz Mg

Metoda za well-being, ki smo jo razvili posebej za naše goste, je prilagojena potrebam vsakega posameznika in temelji na individualnem strokovnem vodstvu.

Doživetja

Za dušo in telo

Petzvezdična doživetja v okviru hotelske in destinacijske ponudbe bodo zadovoljila vaša kulinarična, sprostitvena, rekreacijska in kulturna hrepenenja.

Izbrani paketi

Posebna ponudba

Da vam olajšamo iskanje, smo za vas pripravili paketno ponudbo namestitvenih programov. Izberite najprimernejšega za vaše potrebe.

PONASTAVITE SE