booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.
Atlantida Boutique hotel
tel:+386 (0)3 6201 600
Rezervacije

Javno zbiranje ponudb

Povpraševanje za izdelavo informativne ponudbe za storitve »SPLETNO OGLAŠEVANJE NOVEGA PRODUKTA ITP PEGAZ-Mg«

V podjetju ATLANTIDA ROGAŠKA, hotelirstvo in turizem d.o.o. smo se prijavili na javni razpis, kamor smo prijavili nov, inovativen turistični produkt »PEGAZ- Mg«. Za potrebe razpisa in izvedbe projekta se obračamo na vas s povpraševanjem in vas vabimo, da z nami sodelujete in nam pripravite vašo zavezujočo ponudbo z informativnim izračunom cen za storitve

  • iz priložene razpisne dokumentacije št. 059-2019/ZP z dne 15.7.2019 in jo pošljete na priloženem formularju za ponudbo na mail uprava@atlantida-rogaska.com do vključno 23.07.2019.

Razpisna dokumentacija (predmet naročila) in formular za ponudbo (priložen pdf in word)

PONASTAVITE SE