booking
  • RELAX
  • RECHARGE
  • REFILL
  • RENEW
  • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.

Slikarska razstava

Hotelska galerija ( 1. nadstropje )
Od 26. 4. 2023 do 25. 6. 2023

O avtorju:

Slikar Gregor Pratneker (1973) se je s slikarstvom začel ukvarjati v devetdesetih. Živi in ustvarja v Mariboru. Leta 2006 je diplomiral na Oddelku za likovno umetnost na Pedagoški fakulteti v Mariboru z diplomsko nalogo »Slikarske vedute Maribora« (dr. Ciglenečki, Krašna). Med leti 2007 in 2012 pa je podiplomsko študiral na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer je tudi leta 2012 magistral z nalogo »Abstrahiranje in deformacije oblik v mojem slikarstvu« (dr. Muhovič, Lenardič). V zadnjem ustvarjalnem obdobju se posvečam predvsem krajinam – gozdovom, ki pa jih lahko slika plein air ali v ateljeju. V letu 2013 je prejel prvo nagrado Majskega salona, ki jo podeljuje ZDSLU. Že leta 2014 je uspel prepričati francosko žirijo Jesenskega salona v Parizu s sliko »Zimsko jutro«, ki jo je leto prej nagradil ZDSLU z prvo nagrado. Od takrat redno razstavlja na vseh treh pomembnih pariških salonih; Jesenski salon, Salon lepih umetnosti ter Salon francoskih umetnikov. Decembra 2019 je na Salonu lepih umetnosti v Louvru za svojo sliko »Pomlad v gorah« prejel slikarsko nagrado Eugene Boudin, poimenovano po znamenitem francoskem krajinarju. Februarja 2020 pa je na Salonu francoskih umetnikov v Grand Palace prejel nagrado Mention

Ogled prodajne razstave je možen vsak dan v tednu med 8.00 in 20.00 uro. Vabljeni k ogledu!

PONASTAVITE SE