booking
 • RELAX
 • RECHARGE
 • REFILL
 • RENEW
 • ROGAŠKA SLATINA
Razbremenite se – doživite popolno telesno in duševno prenovo
Sprostite se v udobju dizajnerskih sob
Butičnost hotela omogoča pobeg v intimo, popolno zasebnost, ki je vse bolj iskana in cenjena. Dizajnerski ambient in pametne sobe nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben počitek.
Napolnite se z močjo magnezija in negativnih ionov
Ekskluzivni paketi, ki so združeni v programu Pegaz Mg temeljijo na edinstveni rogaški mineralni vodi. Zasnovani so glede na vaše potrebe in z mislijo na vaš well-being. Napolnili vas bodo s svežo energijo in močjo za nove življenjske izzive.
Povrnite si dobro počutje in zdravje s pomočjo hrane
Privoščite svojemu telesu zdravo, lokalno in vabljivo za oči. Okusi tradicionalnih slovenskih jedi z novodobnim priokusom ter mednarodni kulinarični vrhunci bodo prebudili vaše brbončice in dobro voljo.
Prenovite svoje telo in duha
Prepustite se razvajanju in vrhunskim sprostitvenim tretmajem. Poskrbeli bodo za vašo razbremenitev, detoksikacijo ter odpravili posledice negativnega stresa, s katerim se soočate.
Doživite destinacijo
400-letna tradicija zdraviliških storitev in kulturnih dogodkov svetovnega slovesa obljubljata številna ekskluzivna doživetja. Nahranila bodo vašo dušo in ustvarila nepozabne spomine.

PEGAZ-Mg MEDICAL -DETOX - 14 noči

Atlantida je vaš izgubljeni in najdeni svet. Tu se bo vaše telo resnično razbremenilo in razstrupilo.

Zaupajte v sodelovanje z zdravnikom. S premišljeno izbrano kulinariko, terapijami, oblogami in masažami, z mineralno vodo z največjo vsebnostjo magnezija na svetu in drugimi pristopi, ki temeljijo na starodavnih spoznanjih in najsodobnejših medicinskih spoznanjih, si boste znova povrnili ravnovesje duha in telesa.

Atlantidin namig: Z Medical - detox programom brez stroge diete razstrupite svoje telo s pomočjo edinstvene mineralne vode Donat. Na popolnoma naraven način boste očistili prebavni trakt, aktivirali presnovo, spodbudili delovanje jeter in trebušne slinavke. Vaš metabolizem bo deloval bolje, imeli boste več energije!

Od 3. 1. 2024 do 31. 12. 2024
14 noči / 15 dni
razstrupljevalna prehrana
Paket vključuje:
 • POLPENZION, ki vključuje bogat samopostrežni zajtrk s sezonskimi živili iz lokalnega okolja in pester izbor menijev za večerjo s 4 hodi, z bogatim bifejem solat, sira, sadja in sladic;
 • jutranji selfness sprehod (dnevno vodena telovadba);
 • neomejeno kopanje v notranjem hotelskem bazenu ter vstop v Oazo savn;
 • vstop v hotelski fitnes;
 • darilo iz Rogaške: kristalni informirani kozarec Steklarne Rogaška in steklenica mineralne vode Donat v sobi ob prihodu;
 • dnevno sveže sadje v kotičku za zdravje;
 • pijačo dobrodošlice;
 • voden ogled muzeja Anin Dvor in zdraviliškega jedra od izvira do izvira: spoznavanje zgodovine, tradicije in osrednjih atrakcij Rogaške Slatine ter blagodejne mineralne vode
 • neomejeno uporabo WiFi povezave;
 • prost vstop v Casino Fontana (velja za starejše od 18 let);
 • animacijski program po razporedu;
 • 7, 10 ali 14 nastanitev v izbrani sobi z vključenimi petimi zdravimi obroki z zdravimi napitki in zeliščnimi čaji (prihod po 14. uri, odhod do 11. ure);
 • DETOX program – s tretmaji.

Razstrupljevanje telesa je prvi korak za povrnitev dobrega počutja, energije, vitalnosti in duševnega miru.

Programa se lahko udeležijo vsi, razen srčnih in sladkornih bolnikov, nosečnic, otrok, ljudi, ki so na antikoagulantni terapiji ter bolnikov z rakom. Programi prav tako niso namenjeni ljudem, ki imajo težave z akutnim zagonom črevesne bolezni, novonastalo razjedo želodca, dvanajsternika ali pa prebolevajo kakršno koli akutno okužbo.

Vključene storitve po metodi Pegaz MG:

Merjenje sestave telesa (vode, maščobe, mišic) z interpretacijo in napotki za preoblikovanje telesa.

V Medical centru Rogaška (100 m od hotela). Za odpravljanje zaprtja, debelosti, pri prekomernem izločanju želodčne kisline, pri težavah z zgago ter odličen vpliv na organizem v stresnih razmerah, ko se potrebe po magneziju povečajo.

Zaupaj Pegazu

Kaj je metoda Pegaz MG?

Atlantidina holistična metoda Pegaz-Mg temelji na svetovno edinstveni vodi, ki ima v enem samem litru kar 1040 miligramov magnezija – minerala, ki velja za najbolj učinkovito pomoč pri stanjih zaradi stresa.

Metoda Pegaz-Mg, ki jo lahko izkusite samo v Rogaški Slatini, je dokazano učinkovit način obnove zdravja, moči in dobrega počutja.

moški na telovadbi
plastenka donata
Rezervirajte

Vaš sanjski dopust

Za nadaljnje informacije ali želje vas prosimo, da kontaktirajte našo rezervacijsko službo na +386 (0)3 620 16 00 ali pošljite na

postelja+v+sobi

Dvoposteljne sobe s francoskim oknom

Že od 273,00 € na osebo na noč
opremljenost+dvoposteljne+sobe

Dvoposteljne sobe SUPERIOR

Že od 301,00 € na osebo na noč
postelja+v+suiti

Apartma Junior

Že od 331,00 € na osebo na noč
PONASTAVITE SE